TRENUTNO NEMA AKTUALNIH RADIONICA.

Pratite našu stranicu za sve novosti.

Jelena Perčin je hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica. Završila je akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu, a televizijskoj publici je najpoznatija po ulogama u tv serijama Zabranjena ljubav, Dobre namjere i Hitna 94.

Senzacija u Samoboru! 
 
Kao što smo najavili, rođendaonica Papillon proširuje svoj sadržaj uz malu dramsku školu pod vodstvom jedne od najpoznatijih hrvatskih glumica, Jelene Perčin, dramske pedagoginje Maje Kovač te kazališnog redatelja Marija Kovača. 
Djeca i mladi u dramskoj skupini razvijaju maštu i kreativnost, govorno i tjelesno izražavanje. Razvijaju komunikacijske i izvedbene vještine, kritičko promišljanje, razvijaju osobnost te uče raditi u skupini. 
Upisi su u tijeku za sve starije od 4 godine: info@rodendaonica-papillon.com, 095 586 2567
 
Termini: 
ponedjeljak od 17:15-18:00 (za djecu od 4 do 6 godina) 
cijena 300 kn/mj

ponedjeljak od 18:15-19:15 (za djecu od 7 do 9 godina) 
cijena 300 kn/mj
 
ponedjeljak od 19:30 do 20:30 (za djecu od 10 do 12 godina) 
cijena 300 kn/mj
 
Dobrodošla su i starija djeca.

 

 

DRAMSKA GRUPA ”MALA” – ZA DJECU OD 4-6 GODINA

Dramske igre i dramski zadaci za taj uzrast, djecu će stimulirati i osvještavati fizički i mentalno, te razvijati imaginaciju i spontanost u trenutku. Poticat će ih na verbalno i neverbalno izražavanje kroz interakciju sa drugom djecom.

 

 

DRAMSKA GRUPA ”SREDNJA” – ZA DJECU OD 1.-3. RAZREDA

Kroz dramske igre i dramske zadatke za taj uzrast, djeca će učiti direktnije slušati, gledati i osjećati vlastiti govor tijela, ali i onog drugog, aktivirati osjetila, emocije i komunikacijske vještine. Isto tako, osvijestiti će sposobnost opažanja predmeta i bića, njihovih osobina, te razumijevanja ponašanja ljudi i njihovih međusobnih odnosa.

 

 

DRAMSKA GRUPA ”VELIKA” – ZA DJECU OD 4.-6. RAZREDA

Kroz dramske igre i dramske zadatke za taj uzrast, djeca će razvijati sposobnost uživljavanja u zamišljene situacije i zamišljene uloge, a kroz zadane improvizacije dobit će slobodu da razvijaju svoju autentičnost u izražavanju. Osim vještina samoizražavanja, artikuliranja vlastitih mišljenja i stavova, djeca će razvijati svoje ideje sa grupom.

Maja Kovač
Maja Kovač je diplomirala na Učiteljskoj Akademiji, smjer Predškolski odgoj. Završila je dva semestra na FAMU (Film and TV School of Academy of performing Arts in Prague) u Pragu, smjer Filmska režija.
Njezino umjetničko okruženje dolazi od autorskog nezavisnog kazališta i punk muzičke scene.
Radi kao profesionalna glumica i plesačica, koreograf i dramski pedagog i stvara nezavisne filmove.
Članica je Crvenih noseva-klaunova doktora, a školuje se na Međunarodnoj školi za humor u Beču, Austrija.

Mario Kovač

Mario Kovač je hrvatski kazališni i filmski redatelj. Kao redatelj, glumac, skladatelj, scenograf ili dramaturg sudjelovao je i u stvaranju čitavog niza predstava i performansa. Djeluje i kao dramski pedagog te voditelj brojnih dramskih radionica. Diplomirao je 2002. godine na odsjeku Kazališne režije na Akademiji dramske umjetnosti, a doktorirao 2015. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu doktorskom disertacijom na temu “Metodologija kazališnog rada sa slijepim i slabovidnim osobama”.Dvanaest godina je bio član Dramskog učilišta Zagrebačkog kazališta mladih gdje je skupljao prva kazališna iskustva pod stručnim vodstvom Zvjezdane Ladike, Elizabete Kumer, Jadranke Korde i Borisa Kovačevića. U tom periodu nastupa u čitavom nizu amaterskih i profesionalnih produkcija ZKM-a.